Geen resultaat
Bekijk alle resultaten
06 juli, 2025
Alkmaarinbedrijf
Advertisement
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Verdieping
    • Column
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf.nl
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Contact
Alkmaarinbedrijf
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Verdieping
    • Column
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf.nl
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Contact
Geen resultaat
Bekijk alle resultaten
Alkmaarinbedrijf

Jean Pierre Karssen (Med trattoria) maakt Lekkerste Broodje van Nederland (Horeca)

10 januari 2017
A A
(advertentie)
facebookTwitterLinkedinWhatsapp

AMSTERDAM – Jean Pierre Karssen van Med trattoria in Medemblik won met zijn broodje ‘Rotolare striato’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland in de categorie Horeca. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Jean Pierre won nipt van Bas Diks van Diks authentiek culinair.

Het winnende broodje was een knap staaltje van smaakbeleving. Volgens de jury waande je met dit broodje in Italië wanneer je blind zou proeven. In het broodje is tomatentapenade verwerkt, met buikspekrollade van het livarvarken, gestoofde broccoli, perenmosterd en gedroogde pancetta. De absolute nummer één volgens de jury.

Meernieuws

Hoorn loopt tot 2,3 miljoen aan inkomsten mis door Corona

Hoorn verbiedt uitbreiding en nieuwbouw op bedrijventerrein Gildenweg

‘Help de winkeliers, kom niet allemaal tegelijk winkelen’

Broodje horeca winnaar

  1. Jean Pierre Karssen van Med trattoria uit Medemblik, met de creatie ‘Rotolare striato’
  2. Bas Diks van Diks authentiek culinair uit Harreveld, met de creatie ‘Boswandeling’
  3. Ralph van  Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch, met de creatie ‘Barbecue Bacon Bread’

Opdracht

De opdracht van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland is het bereiden en presenteren van vijf identieke warme of koude belegde broodcreaties. Onder brood dient in dit verband te worden verstaan: een broodje, sandwich, croissant, stokbrood of varianten hierop. Hierbij moet gebruik worden gemaakt van een algemeen landelijk verkrijgbare broodsoort of bake-off broodsoorten. Aan de wedstrijd deden twintig finalisten mee.

Op de foto v.l.n.r. Garry de Boer (HANOS), Jean Pierre Karssen (winnaar), Johan van de Weerd (Stichting De Lekkerste Wedstrijd)

Tags: Featured
ShareTweetShareSend

Mis geen nieuws meer, volg Alkmaarinbedrijf op facebook.


Alkmaarinbedrijf

Populair deze week

  • Kansspelen onder jongeren in Europa in verval

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • ‘NHN Werkt Door‘ matcht bedrijven met handen over en handen tekort

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Paprikateler VD Holland breidt opnieuw fors uit in Wervershoof

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Uitzending 12 mei 2018: Westfriese Tafel, OVNH, Karsten Travelstore en Avontuur Thema Vormgevers

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Home
  • Nieuws
  • Verdieping
  • Zakelijk
  • Contact
Nieuws/tips/persberichten?

© 2020 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media

Geen resultaat
Bekijk alle resultaten
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Verdieping
    • Column
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf.nl
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Contact

© 2020 Westfrieslandinbedrijf.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media

X