Westfriesland in Bedrijf op Weeff

Elke zaterdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur luisteren naar ‘Westfriesland in Bedrijf’ op omroep Weeff. In het programma staat het ondernemen in de regio centraal. Elke week wordt er gesproken met een ervaren ondernemer wat zal leiden tot een interessant inkijkje in zijn onderneming, zijn beslissingen en zijn toekomst beeld.

Daarnaast wordt er elke week gesproken met een startende ondernemer die 6 tot 36 maanden actief is. Hoe kijkt hij terug op de opstart fase van zijn bedrijf en waar ziet hij beperkingen.

Reageren kan via contact, info@westfrieslandinbedrijf.nl en volg ons op twitter @wfinbedrijf en facebook. Gebruik tijdens de uitzending @wfinbedrijf en wellicht nemen we jou bijdrage ook mee.

Omroep Weeff is te ontvangen via 105.8 FM en 107.1 FM (ether), en overal live en achteraf nogmaals te horen via www.weeff.nl. Na elke uitzending kunt u de interviews als losse items nogmaals beluisteren. Kijk voor een overzicht van de afgelopen uitzendingen op www.westfrieslandinbedrijf.nl/radio

Podcast

De uitzendingen zijn sinds 2017 ook wekelijks als Podcast te beluisteren. Abonneer u op onze podcast ‘Westfriesland in Bedrijf’ via uw favoriete podcast App of luister hieronder naar de laatste uitzendingen.

X