WestFriesland in Bedrijf zoekt sponsors

Westfriesland in Bedrijf blijft groeien in nieuws artikelen, maar ook met wekelijks nieuwe interviews in het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. Om de ruimte voor artikelen te behouden zoeken wij naar externe webruimte voor het hosten van onze audio bestanden. Ook zoeken wij donateurs die ook een steentje willen bijdragen. Natuurlijk krijgt u daar ook iets voor terug.

Hosting

De huidige oplossing via DivShare.com heeft beperkingen. De site is de laatste weken erg traag en de audio bestanden werken niet op iOS (Iphone, Ipad) vanwege het gebruik van Flash. Om toch elke bezoeker te kunnen laten genieten van de interessante interviews met lokale ondernemers zoeken wij een bedrijf die extra webruimte wil aanbieden. Elke maandag worden er tot 50 mb aan nieuwe audio bestanden toegevoegd. Geen illegale praktijk, alleen de interviews en geen muziek. Gegarandeerd! In ruil hiervoor krijgt u tot 3 banners zolang de samenwerking loopt.

Donateurs

“Banner met gratis advertorial!”

Naast het sponsoren van webhosting, zoeken wij ook ondernemers die donateur willen worden. Vanaf € 12.50 per maand kunt u donateur worden en deze site mogelijk maken. Kiest u voor een donateurschap van minimaal 1 jaar*, dan krijgt u een banner op de website www.westfrieslandinbedrijf.nl. Per jaar mag u ook één keer uw eigen bericht op de website plaatsen als advertorial. Dit lijkt op een gewoon nieuwsbericht, maar u bepaald de zelf de inhoud**.

Banner

Natuurlijk willen wij hier ook iets tegenoverstellen. Een banner op de website met tot 10.000 unieke bezoekers en 35.000 pageviews per maand. Onze bezoekers zijn ondernemers uit West-Friesland en Noord-Holland.  Uw banner is dus goed en vaak zichtbaar bij een interessante doelgroep.


[contact-form-7 id=”28759″ title=”Sponsor en Donateurs”]


*) Om de administratiekosten laag te houden geldt hiervoor dat het maandelijkse bedrag in één keer voor 12 maanden gefactureerd wordt. **) Bij een advertorial wordt dit ook als zodanig aangegeven. “Advertorial” wordt bij de tekst toegevoegd en “[ADV]” in de titel.

Reacties op dit artikel

X